Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower "Couscous" Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
pitted dates12
-
spring onions1 bunch
-
yellow pepper cut in pieces200 g
-
red pepper cut in pieces200 g
-
red onions quartered80 g
-
fresh mint leaves only7 sprigs
-
cauliflower florets800 g
-
olive oil60 g
-
white wine vinegar50 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
273 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
921.4 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Gluten-free Bread Sauce
35 min
Apple Spiced Houmous
10 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Beetroot Salad
10 min
Beetroot Houmous
15 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Fennel Apple Salad
20 min
Red Pepper Houmous
5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Detox Salad
10 min