Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower "Couscous" Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
pitted dates12
-
spring onions1 bunch
-
yellow pepper cut in pieces200 g
-
red pepper cut in pieces200 g
-
red onions quartered80 g
-
fresh mint leaves only7 sprigs
-
cauliflower florets800 g
-
olive oil60 g
-
white wine vinegar50 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
273 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
921.4 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot salad
10 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Beetroot Salad
10 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Green Goodness Soup
10 min
Detoxifying Thai Soup
25 min
Paleo Sandwich Bread
1 godz. 30 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Detox Salad
10 min