Ragù di tonno fresco

Ragù di tonno fresco

4.6 106 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di tonno fresco in tranci, a cubetti (2-3 cm)
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 50 g di vino bianco
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
  • 600 g di passata di pomodoro
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 100 g di olive taggiasche denocciolate
  • 4 foglie di basilico fresco intere e lavate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 234 kcal / 979 kJ
Białko 12.3 g
Tłuszcz 18.7 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...