
Urządzenia i Akcesoria
Risotto spinaci e gamberetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
50 g di cipolla a pezzi
-
50 g di spinaci freschi in foglia lavati
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
320 g di riso tipo Carnaroli (cottura 18 minuti)
-
740 g di acqua + q.b.
-
1 dado per brodo vegetale
-
300 g di gamberetti freschi sgusciati e puliti
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
395 kcal /
1653 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Invito a cena
10 Przepisów
Włochy
Włochy