Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di cipolle a pezzi
- 70 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino rosso
- 500 g di verza a listarelle (1 cm)
- 200 g di acqua
- 6 costine di maiale, sgrassate e a metà
- 50 g di vino bianco
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 200 g di fagioli cannellini in scatola, precotti e scolati
- 1 pizzico di pepe (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alla cacciatora
50 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Salamelle con le verze
1 Std. 5 Min
Cassoeula
1 godz. 25 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2 Std. 30 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Costine in umido
1 godz. 20 min