Urządzenia i Akcesoria
Frittaten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Eier (Größe M)2
-
Weizenmehl, glatt60 g
-
Milch120 g
-
Salz¼ TL
-
Sonnenblumenöl zum Backen2 - 3 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Staubzucker
5 Min
Grießnockerl (laktosefrei)
40 Min
Palatschinken
45 Min
Semmelknödel
50 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Eiernockerl
30 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min