Urządzenia i Akcesoria
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
gingernut biscuits plus extra for garnishing120 g
-
fresh gooseberries plus extra for garnishing500 g
-
caster sugar150 g
-
double cream300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.7 g
Kalorie
2854 kJ /
682 kcal
Tłuszcz
42.4 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy Butter
10 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 godz.
Quick Christmas Cake
2 godz. 25 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Rhubarb Crumble
55 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min