Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di cotechino precotto, con la confezione sottovuoto
- 700 g di acqua
- 500 g di lenticchie precotte (se in scatola, il peso sgocciolato)
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
lub ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812.5 kJ / 433.2 kcal
- Białko
- 29.2 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 800.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30 min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 Std. 30 Min
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.
Pennette cinque cereali alle verdure CucinaBarilla
20 Min
Purè di patate
50 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Spiedini di salsiccia e uva
50 Min
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 Min
Torta sabbiosa
50 Min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min