Insalata di farro e pollo

Insalata di farro e pollo

4.5 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di petto di pollo
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 1000 g di acqua
  • 250 g di farro perlato (cottura 20-25 minuti)
  • 40 g di mandorle pelate
  • 1 mazzetto di rucola lavata e asciugata
  • 20 g di pinoli
  • 1 limone il succo (preferibilmente biologico)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 32 g
Kalorie 1915 kJ / 458 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...