
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di farro e pollo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di petto di pollo300 g
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di sale + q.b.2 pizzichi
-
di pepe nero macinato + q.b.1 pizzico
-
di acqua1000 g
-
di farro perlato (cottura 20-25 minuti)250 g
-
di mandorle pelate40 g
-
di rucola lavata e asciugata1 mazzetto
-
di pinoli20 g
-
limone il succo (preferibilmente biologico)1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
458 kcal /
1915 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa pranzo?
10 Przepisów
Włochy
Włochy