Urządzenia i Akcesoria
Mexican Stuffed Peppers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
mixed peppers halved4
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
fresh jalapeño chillies to taste, halved, deseeded if desired1 - 2
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing5 sprigs
-
ground cumin2 tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
chilli powder mild1 tsp
-
turkey mince 5% fat or less, broken in pieces250 g
-
tinned black beans rinsed, drained200 g
-
150 g frozen sweetcorn kernels, drainedtinned sweetcorn drained150 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mozzarella reduced fat, sliced (1 cm)125 g
-
spring onions finely sliced2
-
fat-free plain yoghurt for serving
-
mixed salad leaves for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1563 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 godz.
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Chilli Con Carne
35 min
Chicken Enchiladas
1 godz.