Urządzenia i Akcesoria
Polenta with Ratatouille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Grated Parmesan
-
vegetarian hard cheese, cut in piecesParmesan cheese cut in pieces50 g
Polenta
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
-
polenta180 g
Ratatouille
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil25 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (3 mm)200 g
-
aubergines diced (1.5 cm)250 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.8 g
Kalorie
1834 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min