Wersje kompatybilne
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1137 mg
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min