Wersje kompatybilne
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1137 mg
Alternatywne przepisy
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Spanish Brunch
1h 15min
Salt Cod Gratin
50 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min