![Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d5860a6-2c49-4e13-a482-751fc1bba716/Derivates/6459deb1-64a9-4d77-89cc-4b88f1a6e38e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hollandaise Sauce
- 15 g water
- 30 g lemon juice
- 225 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
Salmon, Asparagus and Rice
-
30
g coriander leaves
lub 30 g fresh parsley leaves - 1 lemon, thin peelings of zest only
- 285 g jasmine rice
- 1000 g water
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
-
340
g green asparagus
lub 340 g broccoli florets - 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
- 1 Tbsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 672 mg
Alternatywne przepisy
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 godz. 10 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.