Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
30 g fresh parsley leavescoriander leaf30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
340 g broccoli floretsgreen asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.