Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
30 g fresh parsley leavescoriander leaf30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
340 g broccoli floretsgreen asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Dauphinoise Potatoes
50 min