Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.4 (33 oceny)

Składniki

Hollandaise Sauce

  • 15 g water
  • 30 g lemon juice
  • 225 g unsalted butter, diced
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste

Salmon, Asparagus and Rice

  • 30 g coriander leaves
    lub 30 g fresh parsley leaves
  • 1 lemon, thin peelings of zest only
  • 285 g jasmine rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 340 g green asparagus
    lub 340 g broccoli florets
  • 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
  • 1 Tbsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3778 kJ / 903 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
58 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Błonnik
1 g
Sód
672 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy