Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pan del día anterior (en trozos)
- 100 g de agua
- 1 cucharada rasa de sal
- 250 g de chorizo sin piel (en trozos)
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de panceta fresca de cerdo (en trozos pequeños)
- 1 cabeza de ajos entera con piel (con un corte lateral)
- 4 morcillas
- 4 chorizos
- 500 g de pimiento verde italiano cortado en tiras
- sal para espolvorear
- 4 rabanitos cortados en cuartos
-
1 - 2
naranjas en gajos
lub 1 - 2 rodajas de melón sin piel, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3830 kJ / 916 kcal
- Białko
- 40.03 g
- Węglowodany
- 37.99 g
- Tłuszcz
- 67.05 g
- Błonnik
- 3.96 g
Alternatywne przepisy
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Cocido madrileño
2h 15min
Arroz a la cubana
1 Std.
Roscos chiclaneros
1 Std.
Arroz caldoso con especias
40min
Sopa de picadillo con garbanzos
1 Std.
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Paella
1 Std. 10 Min
Fideuá de mariscos
45min
Migas con pimientos de Padrón
30min