Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pan del día anterior (en trozos)
- 100 g de agua
- 1 cucharada rasa de sal
- 250 g de chorizo sin piel (en trozos)
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de panceta fresca de cerdo (en trozos pequeños)
- 1 cabeza de ajos entera con piel (con un corte lateral)
- 4 morcillas
- 4 chorizos
- 500 g de pimiento verde italiano cortado en tiras
- sal para espolvorear
- 4 rabanitos cortados en cuartos
-
1 - 2
naranjas en gajos
lub 1 - 2 rodajas de melón sin piel, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3830 kJ / 916 kcal
- Białko
- 40.03 g
- Węglowodany
- 37.99 g
- Tłuszcz
- 67.05 g
- Błonnik
- 3.96 g
Alternatywne przepisy
Lomo de cerdo con tomate
45 min
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Sopa con albondiguillas
45 min
Gazpachuelo
35p
Bollos de manteca (Andalucía)
1j 10 menit
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Arroz a la cubana
1h
Ensalada de pasta con salchichón
20p
Arroz a la cubana para dos
1h
Pestiños andaluces
1h
Roscos chiclaneros
1h
Mazamorra cordobesa
10 min.