Urządzenia i Akcesoria
Peperoni marinati
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
700 g di peperoni misti (gialli, rossi, verdi)
-
100 g olio extravergine di oliva
-
35 g di aceto di vino bianco
-
3 pizzichi di pepe1 cucchiaino di cumino in polvere
-
3 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Peperoni in agrodolce
30 min
Peperoni con capperi
40 min
Carciofi in agrodolce
30 min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Melanzane trifolate
40 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min