![Salmon fillets with buckwheat and asparagus Salmon fillets with buckwheat and asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A5E56C0-BFBF-46D5-BFEE-DB2132D698B4/Derivates/187A4775-D277-43CC-B438-F0CFE5A1DD84.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 1 leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat
- 100 g verjuice or dry white wine
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into halves
- 100 g roasted unsalted cashew nuts
- 30 g pepitas or sunflower seeds
- 50 g fresh goat's cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4171 kJ / 993 kcal
- Białko
- 63.7 g
- Węglowodany
- 65.5 g
- Tłuszcz
- 51.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.1 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 2135.9 mg
Alternatywne przepisy
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Brak ocen
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min