Urządzenia i Akcesoria
Tuna mornay
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing40 g
-
penne pasta300 g
-
boiling water for soaking
-
tasty cheese cut into pieces200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
panko breadcrumbs60 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
plain flour2 tbsp
-
milk350 g
-
canned tuna drained425 g
-
canned sweet corn kernels drained (approx. 250 g after draining)410 g
-
canned creamed corn410 g
-
paprika¼ tsp
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season¼ tsp
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1190.1 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
2680.9 kJ /
638.3 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
60.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min