
Urządzenia i Akcesoria
Tuna mornay
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing40 g
-
penne pasta300 g
-
boiling water for soaking
-
tasty cheese cut into pieces200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
panko breadcrumbs60 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
plain flour2 tbsp
-
milk350 g
-
canned tuna drained425 g
-
canned sweet corn kernels drained (approx. 250 g after draining)410 g
-
canned creamed corn410 g
-
paprika¼ tsp
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season¼ tsp
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
638.3 kcal /
2680.9 kJ
Białko
35.7 g
Tłuszcz
26.7 g
Węglowodany
60.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Sód
1190.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min