Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de bulbo de hinojo en trozos
- 200 g de patata en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de caldo de verduras
- 100 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 480 kJ / 115 kcal
- Białko
- 1.54 g
- Węglowodany
- 8.19 g
- Tłuszcz
- 8.43 g
- Błonnik
- 1.32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de zanahoria, naranja y jengibre (La soupe des amoureux)
25 Min
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1 Std. 10 Min
Crema de apio
40 Min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 Min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Gazpacho de remolacha
10 Min
Crema de calabaza con curry
35 Min
Crema de chirivía y manzana
30 Min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 Min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 Min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35 Min
Sopa de coliflor al curry
40 Min