Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Courgettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2263 kJ /
540.9 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Falafel Waffle
40 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Middle Eastern planked salmon
1 h 40 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
No ratings
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Grated Carrot Salad (TM5)
10 min
Horror punch
20 min
Pumpkin Risotto
45 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min