![Gnocchi with Courgettes (TM6) Gnocchi with Courgettes (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0942de40e3854347d10cb1e2b7b9a50f/Derivates/8627ea08dcb32fff26b40d8ed3eaf8fe01b07ba9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gnocchi Dough
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)
- 1400 g water
- 150 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 - 2 pinches fine sea salt, plus 0.5 tsp
- plain flour, plus extra for dusting
- water, for cooking gnocchi
Courgettes
- 300 g courgettes, ends removed
- 20 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.9 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 1466.7 mg
Alternatywne przepisy
Ham, Egg and Chips
30 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Strawberries and Cream (TM5)
20 Min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4h 30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2ч. 10 мин.
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15min
Banana Milkshake with Honey
5min