Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Courgettes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2263 kJ /
540.9 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Salad with Vegetables
45 min
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing
30 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tempeh Bolognaise
30 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Peanut Butter Protein Balls
35 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min