Urządzenia i Akcesoria
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1437 mg
Białko
36.8 g
Kalorie
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Tłuszcz
34.7 g
Błonnik
15.1 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
94.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1h 30min
Chickpea and Ham Balls
35min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min