Urządzenia i Akcesoria
Vegan Gravy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
red onion (approx. 100 g), quartered1
-
chestnut mushrooms halved200 g
-
carrot cut in pieces80 g
-
celery cut in pieces90 g
-
sunflower oil20 g
-
vegan margarine15 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown sugar2 tsp
-
plain flour1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
water350 g
-
red wine vegan80 g
-
dark soy sauce vegan20 g
-
red wine vinegar vegan10 g
-
mustard½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
387 kJ /
92 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Quick Falafel
30 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 godz. 20 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min