Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Nerano
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder800 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1307 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
3437.9 kJ /
821.7 kcal
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Mushroom Rice
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Smoky Paprika Rub
5min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Vegetarian Pizza
Nessuna valutazione
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Egg and Onion
25min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min