Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Nerano
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder800 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1307 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
3437.9 kJ /
821.7 kcal
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min