Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Nerano
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder800 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1307 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
3437.9 kJ /
821.7 kcal
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham, Egg and Chips
30 min
Pizza Mummy
1 godz. 20 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Pistachio Cream Pasta
30 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min