Pasta alla Nerano
TM6

Pasta alla Nerano

3.8 (6 ocen)

Składniki

  • sunflower oil, for frying
  • 800 g courgettes, ends removed, halved if too large to fit through feeder
  • 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1200 g water
  • 320 g dried pasta (e.g. rigatoni)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 30 g unsalted butter, diced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3437.9 kJ / 821.7 kcal
Białko
30.4 g
Węglowodany
67.4 g
Tłuszcz
47.7 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Błonnik
4.6 g
Sód
1307 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy