Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Nerano
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder800 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1307 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
3437.9 kJ /
821.7 kcal
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
67.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min