Pasta alla Nerano

Pasta alla Nerano

3.9 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • sunflower oil for frying
  • courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder
    800 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • water
    1200 g
  • dried pasta (e.g. rigatoni)
    320 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • unsalted butter diced
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 821.7 kcal / 3437.9 kJ
Białko 30.4 g
Tłuszcz 47.7 g
Węglowodany 67.4 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Sód 1307 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...