Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Sticky Tomato Glaze
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander cut in pieces15 g
-
fresh red chilli halved, deseeded, plus extra sliced for garnishing1
-
plum tomatoes cut in pieces150 g
-
red wine vinegar30 g
-
dark brown sugar40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 110 g each)4
-
tenderstem broccoli200 g
-
water1200 g
-
basmati rice300 g
-
spring onions finely sliced, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.7 g
Kalorie
2223 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Cashew Chicken
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min