Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Sticky Tomato Glaze
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander cut in pieces15 g
-
fresh red chilli halved, deseeded, plus extra sliced for garnishing1
-
plum tomatoes cut in pieces150 g
-
red wine vinegar30 g
-
dark brown sugar40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 110 g each)4
-
tenderstem broccoli200 g
-
water1200 g
-
basmati rice300 g
-
spring onions finely sliced, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.7 g
Kalorie
2223 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min