Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Sticky Tomato Glaze
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander cut in pieces15 g
-
fresh red chilli halved, deseeded, plus extra sliced for garnishing1
-
plum tomatoes cut in pieces150 g
-
red wine vinegar30 g
-
dark brown sugar40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 110 g each)4
-
tenderstem broccoli200 g
-
water1200 g
-
basmati rice300 g
-
spring onions finely sliced, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.7 g
Kalorie
2223 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Asparagus and Mango Salad
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
One-pot Moussaka
30min
Smoky Couscous Salad
20min