Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
TM6 TM5

Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 200 g leeks, white part only
  • 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
  • water, to cover sliced potatoes
  • 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
  • ½ fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub ½ tsp fish stock paste, homemade
  • ½ tsp ground black pepper
  • 300 g double cream
  • 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2731 kJ / 653 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
42 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Błonnik
5 g
Sód
1001 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy