Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1001 mg
Białko
36 g
Kalorie
2731 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 godz. 15 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Coronation Chicken
30 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min