Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1001 mg
Białko
36 g
Kalorie
2731 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pizzaiola
50 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 godz. 20 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Dauphinoise Potatoes
50 min