Urządzenia i Akcesoria
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1001 mg
Białko
36 g
Kalorie
2731 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche Berry Pudding
1 godz.
Bern-style Rösti
40 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Creamed Cod
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.