Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
apricots fresh, halved (approx. 4)220 g
-
honey20 g
-
walnut halves coarsely chopped20 g
-
fresh lemon thyme leaves only1 tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered100 g
-
raw sausages skinned (approx. 4)220 g
-
fresh mushrooms quartered100 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
soy sauce1 tsp
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
gnocchi400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
4682 kJ /
1119 kcal
Tłuszcz
66 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pea Pasta
25 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Veracruz Fish
30 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min