Urządzenia i Akcesoria
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
red onions quartered or sliced (1 cm)400 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
granulated sugar to taste½ - 1 tsp
-
puff pastry, ready-rolled (1 sheet)225 g
-
goat's cheese cut in 8 round slices200 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
462 mg
Białko
14 g
Kalorie
2011 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Root Vegetable Röstis
50 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Berry Curd
20 min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min