Urządzenia i Akcesoria
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
red onions quartered or sliced (1 cm)400 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
granulated sugar to taste½ - 1 tsp
-
puff pastry, ready-rolled (1 sheet)225 g
-
goat's cheese cut in 8 round slices200 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
462 mg
Białko
14 g
Kalorie
2011 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Creamy tomato soup
30 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Dauphinoise Potatoes
50 min