Urządzenia i Akcesoria
Swiss Rösti
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz.
4 portions
Składniki
Steamed Potatoes
-
water500 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Yukon Gold), unpeeled, smaller than wide part of feeder1200 g
Rösti
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
4 Tbsp sunflower oil, plus extra for greasingunsalted butter plus extra for greasing4 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
896.6 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1393.3 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
52.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Carnitas
50 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35 min
Caesar Dressing
10 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1 godz.
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Potato Gratin (TM5)
1 godz. 10 min
Tarte Tatin
1 godz.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 godz.
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min