Wersje kompatybilne
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (opcjonalnie)
-
700
g duck breast fillets, skin on
lub 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
lub 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
lub 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Steamed lemon cake
2 Std. 20 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2 Std.
Crab briks
35 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Couscous with lamb and vegetables
50 min
Cheesecake ice cream
3h
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min