![Spiced fish stew Spiced fish stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/172c2b0f-f18d-4229-a544-be41a7bdf911/Derivates/1dc13776-e06d-4871-8c8d-d8ac8d7c6bdb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potato sauce
- 90 g olive oil
- 130 g roasted red peppers, preserved (see tip)
- 2 garlic cloves
- 1 red chilli, fresh
- 240 g floury potatoes, cut in pieces (1-2 cm)
- 3 - 5 threads saffron, to taste
- 250 g water
-
1
chicken stock cube
lub 1 tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp salt
- 1 pinch ground pepper
Harissa paste
- 30 g cumin seeds
- 20 g coriander seeds
- 150 g roasted red peppers, preserved
- 2 fresh red chillies, deseeded
- 2 garlic cloves
- 1 tsp salt
Fish stew
- 2 tsp fennel seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, fresh
- 110 g onions, cut in pieces
- 140 g celery, cut in pieces
- 2 - 3 threads saffron, to taste
- 50 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 600 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 360 g tomatoes, cut in pieces
- 200 g celeriac, cut in thin slices
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 300 g floury potatoes, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 400 g white fish fillet, skinless, cut in pieces (5 cm)
- 250 g mussels, fresh, cleaned
- 2 tbsp lemon juice
- bread, sliced, toasted, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004.2 kJ / 479 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 Std.
Crêpes Suzette
1 Std. 20 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Turkey rolls with gorgonzola
1 Std.
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min