Urządzenia i Akcesoria
Spiced fish stew
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Potato sauce
-
olive oil90 g
-
roasted red pepper, preserved (see tip)130 g
-
garlic cloves2
-
red chilli, fresh1
-
floury potatoes cut in pieces (1-2 cm)240 g
-
saffron to taste3 - 5 threads
-
water250 g
-
1 tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Harissa paste
-
cumin seeds30 g
-
coriander seeds20 g
-
roasted red pepper, preserved150 g
-
fresh red chillies deseeded2
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
Fish stew
-
fennel seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
garlic clove1
-
red chilli, fresh1
-
onions cut in pieces110 g
-
celery cut in pieces140 g
-
saffron to taste2 - 3 threads
-
olive oil50 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
tomatoes cut in pieces360 g
-
celeriac cut in thin slices200 g
-
fresh coriander leaves plus extra, chopped, to garnish10 g
-
floury potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)300 g
-
white fish fillet, skinless cut in pieces (5 cm)400 g
-
mussels, fresh, cleaned250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
bread, sliced toasted, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2004.2 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
No Added Sugar Fig Jam
20 Min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 Min
Veal in tuna sauce
13 Std.
Sweet beet
15 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min
Fish soup
40 Min
Mussels Mariniere
25 Min