Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pears, peeled, cored and halved
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in slices (2 mm)
- 2 medium eggs
- 120 g caster sugar
- 250 g Greek yoghurt
- 2 tsp natural vanilla extract
- 70 g vegetable oil
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 20 g icing sugar, for dusting
- Wartości odżywcze
- na 10 portions
- Kalorie
- 10761.1 kJ / 2572 kcal
- Białko
- 58.5 g
- Węglowodany
- 404.4 g
- Tłuszcz
- 81.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 18.8 g
- Sód
- 1196.8 mg
Alternatywne przepisy
Tuna Pasta Bake
1h
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Almond Vegetable Crumble
7h
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Apple Buckle Cake (TM6)
2 godz.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Veggie Rolls
45 min
Pepper and Salami Sauce
45 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min