Urządzenia i Akcesoria
Ginger and Pear Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 portions
Sód
1196.8 mg
Białko
58.5 g
Kalorie
10761.1 kJ /
2572 kcal
Tłuszcz
81.9 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
404.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Welsh Cakes
35 min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Savoury Flapjacks
40 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Crocodile Cupcake Cake
2 godz.
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Coconut Bao with Prawns
1 godz. 40 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Rice Pudding
1 godz.
Apple, Sultana and Cinnamon Porridge
15 min