Urządzenia i Akcesoria
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
319.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1551 kJ /
370.7 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Vegan Bolognese
50 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 min
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2 godz. 55 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Chick Pea Curry
35 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min