Urządzenia i Akcesoria
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
raisins60 g
-
dried apricots, pitted cut in pieces (1 cm)80 g
-
hazelnuts40 g
-
almond milkhazelnut milk260 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
coconut oil, plus extra for greasingvegetable oil70 g
-
plain flour plus extra for dusting380 g
-
sugar60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
319.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1551 kJ /
370.7 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Carrot and Sesame Burgers
1 godz. 15 min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Power Muesli
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Raw Chocolate Brownies
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min