Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di cimette di broccoli
- 5 g di erba cipollina fresca
- 3 uova
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di farro
- 90 g di latte
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 610 kJ / 145.8 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 201.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di zucca
1h 30 min.
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Polpettine di ceci e fagiolini
1h 20min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Purè di patate e carote al rosmarino
45 min.
Crema di edamame e spinaci con focaccia alla barbabietola (vegan)
2h 15min
Crocchette di sgombro e patate
1h 15 min.
Polpette di cavolo viola
1h 30 min.
Burger di barbabietola
1h
Polpette tonno e Pak choi
45 min.
Cotolette di spinaci
1h
Pancake salato di verdure e tonno
30min