Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di cimette di broccoli
- 5 g di erba cipollina fresca
- 3 uova
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di farro
- 90 g di latte
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 610 kJ / 145.8 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 201.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger di ceci al rosmarino
20 min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1 Std. 30 Min
Crocchette di sgombro e patate
1h 15min
Polpette di carne e melanzane
50min
Orzo con pollo al miele con pesto
45 min
Polpette tonno e Pak choi
45 min
Zuppa di lenticchie gialle con polpette e dessert crema Solero
40 min
Mozzarella stick
30 min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1 godz.
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 min
Biscotti con gocce di cioccolato (vegan)
25 min
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 min