
Urządzenia i Akcesoria
Burger di ceci al rosmarino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
16 pezzi
Składniki
-
50 g di Parmigiano Reggiano
-
15 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
250 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
-
50 g di latte
-
40 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino raso di lievito istantaneo per torte salate
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
olio extravergine di oliva q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
39.4 kcal /
164.7 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
4.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
118.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Flexitarian
16 Przepisów
Włochy
Włochy