Burger di ceci al rosmarino

Burger di ceci al rosmarino

4.0 81 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
16 pezzi

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano
  • 15 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 250 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 50 g di latte
  • 40 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino raso di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 39.4 kcal / 164.7 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 118.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...