![Porro insaporito (200 g) Porro insaporito (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff343300-cd99-4c11-b82a-63fbca22b56a/Derivates/16597dc0-8759-432b-be10-0c0b6ea933ac.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g di olio di oliva - 170 - 200 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porro insaporito (80 g)
15 Min
Pere insaporite (200 g)
15 Min
Cipolle insaporite (300 g)
20 Min
Pere insaporite (400 g)
15 Min
Cipolle insaporite (200 g)
20 Min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 Min
Mele insaporite (200 g)
15 Min
Carote insaporite (200 g)
20 Min
Mele insaporite (400 g)
15 Min
Carote insaporite (400 g)
20 Min
Peperoni e cipolle insaporite
25 Min
Verdure miste insaporite
30 Min