Crema di verdure invernale
TM6

Crema di verdure invernale

4.7 (59 ocen)

Składniki

  • 80 g di cipolle in quarti
  • 70 g di porro a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 500 g di acqua
  • 100 g di crostini tostati di pane bianco
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
873 kJ / 208.8 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
8.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
4.3 g
Sód
77.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy