Crema di verdure invernale

Crema di verdure invernale

4.7 65 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle in quarti
    80 g
  • di porro a pezzi
    70 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di spinaci in foglia surgelati
    200 g
  • di dado per brodo vegetale
    5 g
  • di acqua
    500 g
  • di crostini tostati di pane bianco
    100 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 208.8 kcal / 873 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 8.1 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 77.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...