Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di pomodori maturi
- acqua bollente
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 20 g olio extravergine di oliva
- 150 g di riso Carnaroli
- 200 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577.1 kJ / 377 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 545.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla zucca
30 min
Risotto con petali di carote e caprino
30 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Crema di patate, lattuga e riso
Brak ocen
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Crema di verdure invernale
50min
Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)
30 min
Gnocchi di patate (senza uova)
1 Std. 40 Min
Orzotto con zucchine e formaggio di capra
Brak ocen
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 min
Vellutata agli spinaci
30 min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 Std. 30 Min