Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di pomodori maturi
- acqua bollente
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 20 g olio extravergine di oliva
- 150 g di riso Carnaroli
- 200 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577.1 kJ / 377 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 545.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso e lenticchie
45 dk
Crema di edamame e spinaci con focaccia alla barbabietola (vegan)
2 godz. 15 min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 dk
Spaghetti al forno con salsa di lenticchie
1sa 30 dk
Occhi del diavolo
40 Min
Frittata di zucchine e pastinaca (6-9 mesi)
45 dk
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1sa
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Insalata di carote e ravanelli all'orientale
20 min
Insalata di pasta estiva con zucchine
30 Min
Daddy cupcake
1sa 30 dk
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 dk