Bocconcini di tacchino insaporiti
TM6

Bocconcini di tacchino insaporiti

4.5 (42 oceny)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    lub 20 g olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio
    lub 20 g di cipolla dorata, in spicchi
  • 250 g di bocconcini di tacchino, senza pelle e disossato (3 cm), asciugati su carta assorbente
    lub 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle in bocconcini (3 cm), asciugati su carta assorbente
  • sale a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze
na 250 g
Kalorie
1961 kJ / 469 kcal
Białko
58 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.2 g
Sód
3052 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy