Pasta al pesto di fagiolini
TM6 TM5 TM31

Pasta al pesto di fagiolini

4.7 (92 oceny)

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 30 g di pecorino a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi
  • 320 g di pasta, formato a piacere
  • 10 foglie di basilico fresche, lavate
  • 30 g di mandorle
    lub 30 g di frutta secca a piacere
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2052 kJ / 490.5 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
65.6 g
Tłuszcz
19.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
5.3 g
Sód
382.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy