Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g olio di oliva -
1
spicchio di aglio
lub 20 g di cipolla dorata, a spicchi -
250
g di carne di tacchino, senza pelle e disossata, a striscioline (1.5x3-4 cm), asciugati su carta assorbente
lub 250 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle, a striscioline (1.5x3-4 cm), asciugati su carta assorbente - sale a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1961 kJ / 469 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 3052 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo insaporiti
15 Min
Straccetti di pollo insaporiti
15 Min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Carote insaporite (400 g)
20 min
Bocconcini di tacchino insaporiti
15 Min
Carote insaporite (200 g)
20 min
Fagiolini insaporiti
25min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 Min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 Min
Straccetti di pollo e speck insaporiti
15 Min
Carote insaporite (100 g)
10 Min
Straccetti di manzo dorati
15 Min