Pasta radicchio e pancetta
TM6 TM5

Pasta radicchio e pancetta

4.2 (28 ocen)

Składniki

  • 50 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di pancetta a cubetti (dolce o affumicata)
  • 200 g di radicchio trevisano a listarelle
  • 130 g di brodo vegetale
  • 320 g di pasta, formato a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2314.8 kJ / 553.3 kcal
Białko
24.5 g
Węglowodany
55.3 g
Tłuszcz
25.1 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Błonnik
6.4 g
Sód
1164.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy