![Il mio 1° pane Il mio 1° pane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41ED0F93-ABB1-4696-AD71-90E80CD11A01/Derivates/9E751D3A-48D2-4386-BFD0-C4A913D72E63.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olio extravergine di oliva q.b per oliare
- 950 g di acqua
- 50 g di farina di forza + q.b.
-
10
g di lievito di birra fresco
lub 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato - 200 g di farina manitoba
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3937.1 kJ / 941 kcal
- Białko
- 30.6 g
- Węglowodany
- 193 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 48.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di grano saraceno e verdure
2 Std.
Tortine alle carote
1 Std.
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Pagnotta rustica
3h
Panini ranocchio
3 Std. 30 Min
Polpettine di ceci e fagiolini
1 Std. 20 Min
Tortini di patate e salmone
40 Min
Mini burger di salmone
1 Std. 30 Min
Nasello in salsa all'arancia
2 Std. 30 Min
Biscotti noci e datteri
1 Std.
Insalata di riso venere
40 Min
Piadina (vegan)
45 Min