Urządzenia i Akcesoria
Socca niçoise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
1 c. à café bombée de romarin frais
-
250 g de farine de pois chiche
-
500 g d'eau
-
20 g d'huile d'olive 2 c. à soupe et un peu pour la finition
-
1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1254.6 mg
Białko
28 g
Kalorie
2895.3 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
72.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread cakes à la farine de coco
45 Min
Pâte à tarte en 3 ingrédients
50 Min
Mantecados (biscuits sablés andalous)
2 Std.
Pompes à l'huile
3 Std.
Petits farcis provençaux aux restes de viande
1 Std. 25 Min
Canistrelli
1 Std.
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Fiadone au citron
3 Std. 50 Min
Panisses
30 Min
Brioche des rois
6 Std. 35 Min
Navettes à la fleur d'oranger
1 Std. 35 Min