Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
TM6 TM5 TM31

Contorno di radicchio, uvetta e pinoli

4.1 (76 ocen)

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di radicchio a listarelle
  • 2 pizzichi di sale
  • 15 g di uvetta, ammollata e strizzata
  • 20 g di pinoli tostati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
520 kJ / 124.3 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
10.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
4.2 g
Sód
407.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy