Contorno di radicchio, uvetta e pinoli

Contorno di radicchio, uvetta e pinoli

4.1 88 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • radicchio a listarelle
    500 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di uvetta ammollata e strizzata
    15 g
  • di pinoli tostati
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 124.3 kcal / 520 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 407.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...