Curry de poisson

Curry de poisson

4.3 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon coupé en deux
  • 400 g de carottes en morceaux
  • 20 g d'huile végétale
  • 100 g de poireaux en rondelles (1 cm)
  • 3 c. à café de curry en poudre doux
  • 100 g d'eau
  • 400 g de lait de coco
  • 1 c. à café de sel fin
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 500 g de filets de poisson blanc, avec ou sans peau (colin ou cabillaud), en morceaux (2-3 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 1490 kJ / 359 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...