One pot à la grecque

One pot à la grecque

4.3 94 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 160 g d'oignons coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • ½ bouquet d'origan frais effeuillé
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 conserve de tomates concassées (de 800 g)
  • 300 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre
  • 350 g de pâtes sèches (risoni)
  • 200 g de feta émiettée
  • 80 g d'olives vertes et noires, dénoyautées, en rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 571 kcal / 2402 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...