Salade de haricots cannellini

Salade de haricots cannellini

4.8 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de tomates cerise coupées en deux
  • 150 g de roquette
  • 2 avocats en dés (1-2 cm)
  • 1 poivron rouge en dés (1-2 cm)
  • 300 g de haricots blancs cuits, Type Cannellini
  • 100 g d'oignons rouges coupées en deux
  • 2 brins de persil frais
  • 60 g d'huile d'olive
  • 50 g de vinaigre de vin rouge
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir fraîchement moulu
  • 20 g de pignons de pin grillés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 505.7 kcal / 2115.8 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 41.9 g
Błonnik 15.6 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 699 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...