Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cheddar, en morceaux (2 cm)
- 50 g de poireau, en tranches (2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
-
150
g de bacon fumé, en morceaux
lub 150 g de lardons fumés - 50 g de dattes dénoyautées
- 100 g de flocons d'avoine
- ½ cube de bouillon de légumes, émietté
- 300 g d'eau
- 50 g de noisettes non grillées et hachées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1665 kJ / 397.9 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 351.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min
Quiche aux épinards et feta
1 Std. 20 Min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Houmous aux restes de légumes
10min
Porridge salé aux tomates et au basilic
20 min
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30 min
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1 Std. 20 Min
Pizza au pesto rouge
1h
Soupe de patates douces à la noisette et filets de dinde aux herbes
55min
Chakchouka à la feta
1h