Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 g de frijoles negros guisados Goya® (reserve el caldo de cocción)
- 1 diente de ajo
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 700 g de agua
- 2 pellizcos de comino molido
- 20 g de quinoa en grano
- ¼ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 471 kJ / 113 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 413 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Sopa Thenthuk
1u.
Sopa de zanahoria, naranja y jengibre (La soupe des amoureux)
25min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Crema de brócoli y queso
40min
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Ensalada de cebada con naranja
50min
Ensalada estilo Thai con aderezo de cacahuate (Vegana, sin gluten)
30min
Sopa de patata al curry
45 min
Huevos rancheros
30min
Sopa de tomate con aguacate
1h 15min