Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 850 g de frijoles negros guisados Goya® (reserve el caldo de cocción)
- 1 diente de ajo
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 700 g de agua
- 2 pellizcos de comino molido
- 20 g de quinoa en grano
- ¼ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 471 kJ / 113 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 413 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15 Min
Sopa de frijol con quinoa
1 Std.
Caldo de queso
40min
Avena con manzana
25 Min
Sopa Thenthuk
1 Std.
Sopa de Alubias Estilo Griego (Fasolada)
30min
Frijoles Maneados
20 Min
Pan de plátano saludable
1 Std.
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Crema de brócoli y queso
40min
Muffins de camote con nueces
1 Std.
Avena de durazno de verano
40min