Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bacalao con verduras
- 750 g de bacalao desalado
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 ½ cucharadita de paprika
- 500 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 300 g de cebolla, en rodajas
- 120 g de pimiento verde, en tiras
- 120 g de pimiento rojo, en tiras
- 35 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de sal
Crema de coliflor
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 150 g de cebolla
- 200 g de poro, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de coliflor, en floretes
- 900 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1499 kJ / 357 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de calabacitas
40min
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Crema de coliflor con piñones
40min
Sopa de chícharo y tocino
30min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Sopa de hongos y epazote
35min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50min
Crema vegana de acelgas
30min
Sopa fría de betabel y yogur
30min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Sopa de fideos con coliflor
45 Min