Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- 300 g de cebada inflada
- 40 g de cebolla cambray, en trozos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite vegetal
- 70 g de zanahoria, en cubos (1 cm)
- 100 g de pimiento rojo, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacita, en cubos (1 cm)
- 130 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 30 g de piñones
- 1 - 2 pizcas de tomillo seco (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 62.8 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 15.8 g
- Sód
- 911 mg
Alternatywne przepisy
Caldo Campesino
40 Min
Sopa de garbanzos con nopales
50 min
Caldo de habas con nopales
9h
Menú: Albóndigas con salsa de verduras. Hojaldre de manzana.
1 Std. 30 Min
Enchiladas con crema de epazote
40 Min
Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos)
1 Std. 40 Min
Sopa de coliflor y pollo
40 Min
Bowl arcoíris
1h 15min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1 Std. 40 Min
Croquetas de moros con cristianos
45 Min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25 Min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 Std.