Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- 300 g de cebada inflada
- 40 g de cebolla cambray, en trozos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite vegetal
- 70 g de zanahoria, en cubos (1 cm)
- 100 g de pimiento rojo, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacita, en cubos (1 cm)
- 130 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 30 g de piñones
- 1 - 2 pizcas de tomillo seco (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 62.8 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 15.8 g
- Sód
- 911 mg
Alternatywne przepisy
Paquetes de salmón al estilo mediterráneo con hierbas frescas
40min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2 Std. 10 Min
Tarta de camote - Sopa de coco zanahoria con pollo
1h
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30min
Gaspacho de elote y jalapeño
20min
Ceviche de tomate
15 min
Lasaña de calabacita y jitomate
4j 10 menit
Ensalada de frijoles cannellini
10min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40min
Momo
2h
Col rellena en salsa agridulce
3 Std. 30 Min
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30min