
Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho de pepino y hierbabuena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones
Składniki
-
500 g de pepino pelado, sin semillas y en trozos
-
40 g de apio
-
1 diente de ajo
-
20 g de hierbabuena fresca sólo las hojas
-
30 g de vinagre de arroz
-
1 cda de sal gruesa
-
500 g de agua
-
aceite de oliva extra virgen para servir
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
24 kcal /
101 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Platos de Cuchara
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk